Inspirerend vergaderen nabij Brussel

Klein hotel voor grootse ideeën

Hotel B biedt een uniek decor voor inspirerende vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Een perfecte vergaderlocatie voor wie een kleinschalig hotel zoekt met een informele sfeer, maar toch voorzien van de nodige faciliteiten en goede kwaliteit.

Onze vergaderruimtes

Vergaderformules

We bieden u diverse vergaderformules aan, van een halve dag tot meerdere dagen. Vanaf de welkomstkoffie in onze ontspannings-loft voelen uw gasten zich thuis. Ze worden uitgebreid verzorgd met onbeperkt koffie, thee, water en fruitsap. Bij ontvangst en tijdens de breaks zorgen we voor de nodige versnaperingen.

De lunch wordt steeds dagvers bereid, veelal met lokale & seizoensgebonden producten. Onze succesformule is het buffet ‘food for thougth’. Dit gevarieerde buffet omvat naast de klassiekers ook hedendaagse gerechtjes gebaseerd op recepten van Yotam Ottolenghi, Donna Hay, Pascale Naessens, … Veel groentjes, licht, … We houden uw gasten gezond & vitaal.

Vraag offerte aan

Hotel B buffet
Hotel B private dining

Private-dining

Wenst u uw gasten eens extra te verwennen na een drukke meeting? Hiervoor doen we een beroep op Chef Marcin & maître Joël, die samen zorgen voor de kers op de taart.

Marcin startte zijn culinaire loopbaan in London in de keuken van Pétrus * (Gordon Ramsey) & Tom Aikens Restaurant *. In België stond Marcin achter het fornuis in The Paddock *, ‘t Zilte * & Centpourcent *. Nu is hij aan de slag als chef voor o.a. de ambassade van Oostenrijk en verzorgt hij voor ons Private-diners & kookworkshops (Engelstalig).

Maïtre Joël verdiende zijn sporen in enkele luxe-hotels, het koninklijk Palies, …

www.createvents.be

Vraag offerte aan

BBQ

Bezorg uw gasten een ongedwongen avond outdoor-cooking met de Big Green Egg.

Heeft u enkele ‘vurige collega’s’ die graag zelf aan het vuur staan? Dan bieden we een Teambuilding-formule aan. De BBQ is op temperatuur, vlees (en vis), een saladbar, sausjes, borden, bestek, glazen … alles staat klaar op het buffet. Jullie dekken de tafel, zorgen ervoor dat de ‘cuisson’ goed is, … en verzamelen nadien alles terug op het buffet. De afwas nemen wij voor onze rekening.

Liever de benen onder tafel na een drukke dag? Dan kiest u voor de BBQ-buffet-formule. Relax & enjoy.

Een BBQ bieden we enkel aan wanneer alle kamers gehuurd worden, zo kan u ongestoord & ongedwongen genieten van een gezellige avond met uw collega’s.

Vraag offerte aan

Hotel B BBQ
Hotel B kookworkshops

Kookworkshops

Wenst u een teambuilding activiteit, maar heeft u een gebrek aan tijd en/of budget? Dan is een kookworkshop de ideale oplossing: teambuilding & diner in één. Voor de kookworkshops werken we met externe partners, die steeds een kookworkshop op maat uitwerken. Wilt u zelf alles klaarmaken of zorgen ze al voor hapjes? Welke keuken wilt u ontdekken?

www.l-amuze.be

Chef Katrien verzorgt op een losse & amicale manier kookworkshops. Ze is gepassioneerd door de Thaise keuken, maar verzorgt net zo goed workshops Tapas, Italiaans, vergeten groeten, …

www.createvents.be

Engelstalige chef, Marcin, die in London & België in sterrenrestaurants werkte o.a. in Pétrus*, ’t Zilte* & Centpourcent*.

www.bapas.be

Beer + Tapas = Bapas Voedingsdeskundige & auteur Karl Van Malderen verzorgt Beer-pairing workshops & tastings.

Vraag offerte aan